BAZAAR MILJAAR

Veelgestelde Vragen

Goed nieuws! Wij zijn terug open. Onze ecape game 'nucleaire schuilkelder' is ontwikkeld als pop-up concept in de zomer van 2016. Wegens jullie enthousiaste reacties, en de vele mailtjes met de vraag om meer zijn wij doorgestart! Uiteraard niet zonder een hoop aanpassingen en uitbreidingen.
Elke escape game heeft een minimaal, optimaal en maximaal aantal spelers. Deze aantallen vindt u terug in de beschrijvingen van de kamers: De Kraak, en De Bunker. Het minimum is steeds bepaald door de aard van de puzzels en uitdagingen in de kamer. Het maximum leggen wij op om de kwaliteit van de ervaring te bewaken.
De beschikbare tijdstippen vindt u op onze boekingspagina. Het boeken van een escape game verloopt online, via onze boekingspagina. Als u problemen ondervindt of als u nog specifieke vragen of wensen hebt, moet u zeker niet aarzelen om ons te contacteren via hello@bazaarmiljaar.be.
Wij zitten in het oude postgebouw aan de groenplaats. Ook wel bekend als de foodmarket Mercado. Het adres van het gebouw vind je op de contactpagina. Aangekomen op Mercado zelf volgt u gewoon de signalisatie tot aan onze escape rooms.
Ja en nee! Volgens het scenario van de kamers wel; maar elke escape room heeft een aparte nooddeur die op ieder moment vrij geopend kan worden door de spelers.
De minimale leeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Jongere kinderen zijn uiteraard ook welkom, maar wel met voldoende begeleiding. Gelieve dit op voorhand te vermelden bij de boeking in het commentaarveld zodat wij hierop voorbereid zijn. Een minimum van twee oudere spelers is vereist. En u rekent best minstens 1 volwassene per kind.
De escape game zelf duurt maximum 60 minuten. U wordt verwacht op het geboekte uur, maar mag maximum een kwartier vroeger komen. In dat geval mag u nog even plaats nemen in onze lounge. Achteraf volgt er desgewenst ook nog een woordje uitleg.
OPGELET - WEGENS TECHNISCHE PROBLEMEN ACCEPTEREN WIJ TIJDENLIJK ENKEL CONTANTE BETALINGEN. U rekent altijd ter plekke af. U kunt bij ons terecht met contant geld of betaalkaarten. Normaal aanvaarden wij ook Bancontact, Maestro, Visa en Mastercard. Wegens problemen met onze terminal werken we tijdelijk enkel met contant geld.
De taal van raadsels en uitdagingen in onze escape rooms zijn universeel. De escape games kunnen in zowel in het Nederlands als in het Engels gespeeld worden.
Onze escape games zijn zeker niet eng. De bedoeling is dat er een spannend verhaal in een unieke setting beleefd wordt. De thema's zijn niet eng. Bovendien kan de ruimte ten allen tijden verlaten worden via een speciale uitgang, mocht dit nodig zijn.
Neen, onze uitdagingen zijn zeker niet fysiek zwaar. Ook zijn er altijd enkele mogelijkheden om te zitten. Om de uitdaging tot een goed einde te brengen is het natuurlijk wel belangrijk om tegen de spanning te kunnen en geconcentreerd te blijven!
Natuurlijk kan dit, indien u een factuur wenst kan u dit aangeven bij de boeking. We zullen u contacteren voor de facturatie gegevens en u krijgt de factuur vervolgens digitaal aangeleverd. Betaling kan in dit geval desgewenst ook via overschrijving.
Wat is er leuker dan een avondje uit met vrienden cadeau te krijgen? We sturen jou, of de gelukkige graag een unieke en originele waardebon. Contacteer ons op hello@bazaarmiljaar.be en we bespreken het met veel plezier!
We zitten op de eerste verdieping van het iconische oude postgebouw aant de Groenplaats in Antwerpen. Onze locatie is vlot bereikbaar met de lift. De escape rooms zijn toegankelijk voor mensen die slecht te been zijn. Voor rolstoelgebruikers zijn niet alle ruimtes even toegankelijk. Wij zijn bezig om dit in de toekomst aan te passen. Bij twijfel, aarzel niet om ons te contacteren.
Voor onze escape games moet je 100% scherp zijn! Naast het feit dat het niet bevorderlijk zal zijn voor uw ervaring, zijn onze kamers ook niet tipsy-proof. Wanneer we een vermoeden hebben van enige invloed van drank of drugs behouden wij ons het recht om personen te weigeren.
Jawel! We komen en we gaan! Onze escape rooms konden al gespeeld worden in de zomer van 2016... Kans gemist? Geen zorgen: jullie hebben nu nog een kans. Omdat wij - en jullie de smaak duidelijk te pakken hebben hebben wij een nieuwe locatie gevonden. Wij zijn tot Mei 2017 te vinden in het oude postgebouw aan de groenplaats in Antwerpen, in hetzelfde gebouw dat oa. ook de foodmarket Mercado herbergt.